Obertes fins el 18 de març les inscripcions per al Casal Multiesportiu d’Olot per Setmana Santa

Aquest divendres 18 de març s’acaba el període d’inscripció per al Casal Multiesportiu de Setmana Santa que organitza l’Institut Municipal d’Esports i Lleure d’Olot. L’activitat està pensada per a nens i nenes de la comarca nascuts entre 2006 i 2013, i els dóna la possibilitat d’aprendre i practicar esport durant les vacances d’una manera no competitiva i per grups d’edat.

Com cada període de vacances, l’Ajuntament d’Olot, a través de l’Institut Municipal d’Esports i Lleure de la ciutat, ofereix a les famílies diverses possibilitats per ocupar el temps lliure dels infants amb activitats formatives. Del 26 al 29 de març, coincidint amb la Setmana Santa, es durà a terme un casal multiesportiu per a nens i nenes de p-4 a 6è de primària.  L’objectiu principal de l’activitat, que es farà de és que els nens i nenes de la ciutat i la comarca coneguin l’ampli ventall d’esports que es poden practicar a la ciutat. Les inscripcions van obrir-se a principis de març i s’acaben el diumenge 18. No hi ha límit de places sinó que l’equip de monitors s’adaptarà en funció del nombre d’inscrits. Poden fer-se presencialment a les oficines de l’IMELO, al pavelló d’esports, o bé a través d’Internet al web https://esportsilleure.olot.cat El preu per participant és de 39 euros per tota la setmana, amb descompte del 10% per a famílies nombroses o monoparentals i del 5% per als abonats a les Instal·lacions Esportives Municipals.