Sant Jaume de Llierca celebrarà la 25a Fira Tèxtil aquest diumenge ampliant l’oferta d’activitats

Coincidint amb els vint-i-cinc anys de la Fira de Sant Josep de Sant Jaume de Llierca, l’ajuntament del poble ha duplicat la inversió econòmica per la fira. Fins a una vintena d’activitats tindran lloc aquest diumenge en aquest municipi garrotxí, entre elles un itinerari teatralitzat a càrrec de la companyia local El Llumí.

La Fira Tèxtil de Sant Jaume de Llierca arriba aquest diumenge al seu 25è aniversari. Per celebrar aquesta fita com cal, l’ajuntament del poble ha duplicat els recursos econòmics invertits a la fira, arribant als 14.000 euros. L’esdeveniment comptarà amb la 19a Trobada de puntaires i la 12a trobada de Patchwork. Durant la jornada també hi haurà la fira d’artesania.

Com a novetat, a partir de les 12 del migdia, la companyia de teatre El Llumí oferirà un itinerari teatralitzat anomenat ‘La Brutau’. Els tallers de macramé, scrap i feltra donaran un toc didàctic a la fira. Motos i cotxes antics, sardanes, un espectacle infantil i les exposicions de patchwork completaran una Fira de Sant Josep amb una oferta d’activitats molt temptadora pels visitants.