El Club Hoquei Olot necessita guanyar o empatar amb el Capellades per segellar la permanència a Nacional Catalana

Al Club Hoquei Olot li val tot menys la derrota en el partit de diumenge amb el Capellades per materialitzar la permanència a Nacional Catalana. Els de Miqui Ràfols ho donaran tot diumenge per aconseguir-ho i si ho fessin accedirien al playoff d’ascens per optar a pujar a Nacional Espanyola.

Cara o creu. El Club Hoquei Olot se la juga diumenge a les 12:30 al Pavelló Municipal d’Esports contra el Capellades en l’última jornada de la segona fase de Nacional Catalana. Una victòria o un empat els hi valdrien als olotins per segellar la permanència. El Capellades té els mateixos punts que l’Olot, 19, però el gol ‘average’ afavoriria el Club Hoquei Olot.

En cas de derrota l’equip de Miqui Ràfols hauria d’afrontar el playoff de descens, però si l’Olot aconsegueix no perdre es classificarà per al playoff d’ascens i es veurà les cares amb un equip del Grup 1 en eliminatòria a doble partit. En definitiva, partit crucial pel Club Hoquei Olot que després de guanyar a domicili per 1-6 a l’Igualada vol fer bo el factor camp amb l’ajuda de la seva afició.