L’Ajuntament de Sant Aniol de Finestres reformarà la teulada de la rectoria de Sant Esteve de Llémena

Després d’adquirir la rectoria de Sant Esteve de Llémena, anteriorment propietat del Bisbat de Girona, l’ajuntament de Sant Aniol de Finestres posa fil a l’agulla a l’actuació més necessària per poder portar-hi a terme activitats: la reforma estructural de la teulada. Una millora que està pressupostada amb uns 60.000 euros. Ens ho ha explicat Francesc Oliveras, en declaracions a L’Alcalde Respon.

La rectoria de Sant Esteve de Llémena ja és propietat de l’Ajuntament de Sant Aniol de Finestres. Ara, el consistori iniciarà una actuació fonamental per a poder portar-hi a terme activitats com el casal d’estiu. Es tracta de la reforma de la teulada, la part més deteriorada de la rectoria.

L’actuació té un cost de 60.000 euros, dels quals l’ajuntament ja n’ha recollit 30.000 a través de diverses partides. La previsió és que les obres comencin a l’estiu i per tant, aquest podria ser l’últim any que el casal d’estiu es porta a terme al Local Social de Sant Esteve de Llémena.