Anna Quintana és distingida com a millor patinadora del 2017 per la Federació Catalana de Patinatge amb nombrosos reconeixements pel CPA Olot

El Club de Patinatge Artístic Olot va ser el gran protagonista de la Gala del Patinatge Català, celebrada aquest dijous a Sant Sadurní d’Anoia. Entre els premis destacats hi ha la de millor esportista femenina de l’any, que va recaure en l’olotina Anna Quintana.

El Patinatge Català va recuperar aquest dijous la seva nit per reconèixer als esportistes destacats de l’any. La sala on es va desenvolupar es va omplir de gom a gom per homenatjar a les grans figures de la temporada de l’esport, amb prop de 300 persones, i on el CPA Olot hi va tenir un paper destacat. Entre els premis que va rebre el Club de Patinatge Artístic, destaca el trofeu al mèrit esportiu per la millor gesta i projecció internacional, per ser campió del món de xous grans per onzena vegada a la seva història amb el ball ‘Sóc Innocent’. A nivell de grup també es va atorgar un reconeixement especial a tots els medallistes catalans als World Roller Games de Nanjing, que es va donar a totes les patinadores del club pel seu or al Campionat. Però a nivell individual, el CPA Olot va rebre altres distincions: per una banda, Ricard Planiol i Ester Fàbrega van rebre una menció especial a la seva trajectòria com a tècnics de la plantilla olotina. Així mateix destaca el reconeixement a la millor esportista de la disciplina, que en patinatge artístic va ser per Pere Marsinyach i l’olotina Anna Quintana. Però el guardó més especial de la nit va ser el que va tenir la mateixa Anna Quintana, que va ser considerada com la millor esportista femenina del patinatge català de l’any 2017. (FOTOGRAFIA: SVETLANA AKIMOVA)

 

 

x