El Consorci d’Acció Social de la Garrotxa participa a les sisenes jornades d’Innovació Social de Barcelona

El Consorci d’Acció Social de la Garrotxa participa avui a les sisenes jorades d’innovació social que se celebren durant aquest divendres al matí al CosmoCaixa de Barcelona. El consorci de la nostra comarca és un dels 20 projectes escollits d’un total de 164 iniciatives que s’han presentat per aquesta edició. La jornada reuneix a més de 300 professionals de l’àmbit públic i del Tercer Sector i les organitza l’empresa pública SUMAR, amb el suport del Departament de Treball, Afers Socials i Famílies, la Taula del Tercer Sector, la Diputació de Girona i l’Obra Social La Caixa. El Consorci d’Acció Social de la Garrotxa hi és per presentar el Servei d’Atenció a la diversitat que treballa en diferents itineraris anuals amb activitats i exposicions sobre drets civils perquè es visualitzi la diversitat de la societat garrotxina i fer augmentar el grau d’acceptació, respecte i reconeixement de la diversitat.

 

x