Els garrotxins Pangea Time presenten el seu primer disc ‘Levitar’ en concert al Torín d’Olot

Aquesta nit la Sala el Torín viurà el concert de presentació del primer disc dels Pangea Time. El grup, amb marcades influències procedents del reggae, el funk i el rap, ofereix per primer cop al públic el seu treball ‘Levitar’, un cant a la vida, a l’amor i a la força que provoca la unió entre les persones.

Els Pangea Time són un grup de reggae garrotxí, que va néixer l’any 2016 a través de la unió de sis músics de la comarca: un dia, els components van decidir fer un tema junts, i del bon resultat d’aquella col·laboració van iniciar un projecte grupal que els ha portat a presentar el seu primer disc. S’anomena ‘Levitar’, i transmet el missatge que els Pangea Time vol oferir, centrat en la força que provoca en la societat sortir de l’individualisme i promoure els interessos comuns a través de la unió entre persones.

La presentació del disc tindrà lloc a la Sala el Torín d’Olot, a partir de dos quarts de dotze de la nit d’aquest divendres. Els Pangea Time han preparat durant setmanes aquest concert de presentació, després que ‘Levitar’ veiés la llum a principis d’aquest 2018.

Al disc hi conflueixen diferents idiomes i estils; una bona mostra de les possibilitats que ofereix la música i la cultura en benefici de la unió comuna, l’amor i la pau.