L’Esbart Marboleny presenta el nou espectacle “Ballem i Ballarem”

Aquest proper diumenge 18 a les 5 de la tarda el Teatre Principal d’Olot serà l’espai on el Cercle de Cultura tradicional i popular Marboleny presentarà el ‘Ballem i ballarem’, la seva nova proposta per aquest any.

Amb un títol en honor a unes paraules de Joan Serra en les que deixava clar que la dansa tradicional era una aposta de passat, present i també futur, l’esbart de Les Preses presentarà diumenge el ‘Ballem i ballarem’, la nova proposta de Marboleny. Hi participaran totes les seccions, dels més menuts als més grans, posant en valor que la dansa tradicional és patrimoni del passat però també del futur. L’Esbart Marboleny és una Associació que compta amb set seccions, que tindran el seu protagonisme diumenge. Unes 150 persones participaran de l’espectacle. La proposta també vol ser un petit reconeixement a la tasca de Manuel Cubeles al Marboleny. Cubeles va començar a col·laborar amb l’entitat l’any 90 i va suposar un punt d’inflexió pel Marboleny pel seu treball artístic i social.