La pastisseria Ferrer elabora una mona de Pasqua inspirada en el fons del mar

La pastisseria Ferrer ja ha presentat la seva mona de Pasqua del 2018. Es tracta d’una composició inspirada en el fons marí, amb un gran vaixell pirata, fauna marina i altres elements de l’imaginari que es podrien trobar al fons del mar.

La mona de la pastisseria Ferrer ja presideix l’aparador. Enguany, han apostat per una creació inspirada en el fons del mar. Destaca un vaixell pirata recobert de xocolata amb un pes d’uns 25 quilos. Un tresor, peixos pallasso, una tortuga, peixos globus i fins i tot una escafandre són alguns dels elements que formen aquesta dolça composició. La mona creada pel pastisser i xocolater olotí està inspirada en una carrossa que l’associació Flor de Fajol va lluir en una Batalla de les Flors.

Les noves tecnologies també són valides en el món de la pastisseria. Ferrer dissenya les plantilles de les seves creacions amb ordinador i després les materialitza tenint cura amb les mides que ha dissenyat a la pantalla. A Ferrer s’hi poden trobar altres creacions. D’aquests dissenys alternatius la torradora i la barbacoa són els models que compten amb més encàrrecs.