Raúl Garrido confia que l’afició empenyi l’Olot per a poder superar l’Alcoià

La Unió Esportiva Olot rebrà la visita de l’Alcoià aquest proper diumenge a 2/4 de 5 de la tarda. En un horari més propici per a que l’afició pugui assistir a l’Estadi, els de Raúl Garrido necessiten la victòria si no volen veure com els seus rivals per la permanència s’allunyen.

La Unió Esportiva Olot de Raúl Garrido rebrà aquest proper diumenge a l’Alcoià amb un únic objectiu: el d’incloure l’equip valencià, definitivament, en una de les places de perill de descens. En un partit que es disputarà diumenge a 2/4 de 5 de la tarda, els olotins necessiten refer-se de la polèmica derrota a Llagostera. El tècnic de l’Olot confia plenament en els seus jugadors i creu que les dues ensopegades, a Sagunt i a Llagostera, han estat per situacions estranyes. Els números de l’Olot a casa són molt bons des de la seva arribada. Per aquest partit Garrido no podrà comptar amb Xavi Ginard. El porter titular de l’equip va veure la cinquena targeta groga a Llagostera i complirà sanció. Bastida i Sacrest són les opcions que té el tècnic valencià. Raúl Garrido va voler deixar un missatge a l’afició olotina, a qui demana que vinguin tot i que el partit coincideixi amb el del Barça.