ANC Olot, Òmnium Garrotxa i Dones Alba reclamen la llibertat dels Jordis cinc mesos després del seu empresonament

ANC Olot, Òmnium Garrotxa i l’Associació Dones Alba van manifestar-se divendres al vespre davant l’Ajuntament d’Olot per reclamar la llibertat de Jordi Sánchez i Jordi Cuixart, que ja porten 5 mesos en presó preventiva a Soto del Real, i també l’alliberament d’Oriol Junqueras i Joaquim Forn, presos a Estremera.

Cinc mesos després de l’entrada a presó de Jordi Sánchez i Jordi Cuixart, líders de l’ANC i Òmnium, el Firalet va ser, de nou, escenari d’una manifestació per exigir la seva llibertat. ANC Olot, Òmnium Garrotxa i l’Associació Dones Alba van llegir un manifest demanant l’excarceració dels Jordis, de l’exvicepresident Oriol Junqueras i de l’exconseller Joaquim Forn. L’acte va acabar amb la presència de la Coral Croscat, que van cantar tres cançons. Un cop acabades, va haver un minut de silenci i els assistents van cantar els Segadors. Amb la manifestació ja acabada, l’ADL va començar el seu acte cremant unes imatges del Rei Felip VI.

x