400 puntaires de tot Catalunya han participat a la 25a Fira Tèxtil de Sant Jaume de Llierca

Sant Jaume de Llierca ha celebrat els 25 anys de la Fira Tèxtil per la porta gran. 400 puntaires vingudes d’arreu de Catalunya han omplert la plaça Major del poble amb les seves tècniques artesanes de la punta al coixí. Com a novetat, la companyia de teatre El Llumí ha ofert l’itinerari teatralitzat ‘La Brutau’.

Artesania, talent i tradició. 400 puntaires d’arreu de Catalunya s’han trobat una vegada més a la plaça Major de Sant Jaume de Llierca, que enguany ha celebrat la 25a edició de la Fira Tèxtil. Des de Llançà i de la Catalunya Nord. Totes les puntaires han aplaudit l’organització i l’èxit d’aquest quart de segle que suma la Fira. De fet, el mateix alcalde del poble així ho ha destacat, i ja dibuixa el camí a seguir per la propera edició.

Una de les novetats d’enguany ha sigut l’obra de teatre “La Brutau”, de la companyia local El llumí, la qual ha tingut lloc a la fàbrica. Després de l’obra de teatre, la festa ha continuat a la plaça Major, ja que entre puntada i puntada, s’ha procedit a fer l’entrega de premis i de paneres; tancant així una gran edició, i posant fil a l’agulla a l’any vinent.