Més de 1.200 participants a la Primera Cursa de la Dona de Sant Joan les Fonts

Sant Joan les Fonts ha celebrat la primera edició de la Cursa de la Dona. Una cursa de sis quilòmetres de recorregut que ha comptat amb més de 1.200 participants, i que ha culminat amb un esmorzar popular. La Cursa de la Dona és iniciativa impulsada per un grup d’amigues i amics, que volen aportar el seu gra de sorra a la fundació Oncolliga Girona.


La solidaritat mou masses, i si es tracta per destinar recursos a la investigació de malalties, encara més. Sant Joan les Fonts ha celebrat la primera edició de la Cursa de la Dona; una cursa de sis quilòmetres apta per a petits, grans, i gossos, que ha nascut gràcies a l’emoció i les ganes d’ajudar als altres. I és que les ganes d’ajudar i contribuir en la investigació de malalties sempre hi són. Col·laborar en la investigació d’una malaltia que afecta tantes dones no només ha motivat la participació de les veïnes de Sant Joan les Fonts, sinó també les dels seus homes i persones d’altres pobles de la comarca.

Després de sis quilòmetres recorreguts entre el carrer cisteller fins al carrer Sant Antoni, passant pel pont medieval, la llar d’infants, el camp de futbol i les mulleres, la primera persona en creuar la línia de meta ha sigut un home, Pol Bueno.

Pocs minuts més tard ho ha fet la primera dona, en aquest cas una noia adolescent, que per no trencar tradicions ha arribat a la meta amb el seu pare. Els beneficis d’aquesta primera cursa de la Dona de Sant Joan les Fonts, des de les donacions fins al material per organitzar la cita, aniran destinats a Oncolliga Girona.