La Unió Esportiva Olot passa per sobre l’Alcoyano en un segon temps plenament vermell i aconsegueix l’empat (1-1)

La jornada 30 del grup 3 de Segona Divisió B ha enfrontat la Unió Esportiva Olot amb l’Alcoyano. La primera part ha estat dels d’Alacant que s’han avançat amb gol de Mariano, tot i que l’Olot ha gaudit de bones ocasions. La segona meitat seria totalment vermella amb un Alcoyano aculat. Marc Mas ha aconseguit l’empat a l’últim sospir en un partit amb tensió i polèmica.

La Unió Esportiva Olot ha jugat una nova final contra un rival directe per la permanència, l’Alcoyano, que arribava a l’Estadi Municipal dos punts per sobre dels olotins. L’equip dirigit per Mario Barrera ha agafat la iniciativa amb les primeres aproximacions: un remat forçat de cap de Gato i un xut desviat de la porteria defensada per Guillem Sacrest, el juvenil de l’Olot que debutava amb el primer equip.

Els homes de Raúl Garrido es despertaven fent mal per l’extrem de Xumetra, que s’estrenava com a titular i que per poc, no sorprèn a Bañuz amb un xut col·locat. Al 17’ de partit Blázquez connectava amb Marc Mas a la frontal, i el silenc efectuava un xut creuat que rebutjava Bañuz. Bons minuts de l’Olot però, l’Alcoyano seguia intentant-ho aquesta vegada amb una falta llunyana executada per López Silva.

Al minut 34’ jugada de joc directe de l’Alcoyano: pilotada, pentinada i passada cap a Mariano que batia amb dificultats a Sacrest, era el 0-1. L’Olot no defallia, i mitjançant Héctor Simón buscava la igualada amb un xut des de la frontal que marxava per sobre el travesser. L’última abans del descans seria una centrada de Xumetra que Marc Mas no arribava a rematar.

A la represa l’Alcoyano protagonitzaria la jugada més inversemblant del partit. Sacava la pilota des del mig del camp i l’enviava directament a fora perquè atenguessin al seu central, Fuentes, i esgarrapaven uns tres minuts abans de substituir-lo. L’Olot no s’ha deixat impressionar per les excentricitats dels alacantins i ha passat per sobre dels visitants durant el segon temps. Simón ho tornava a provar des de la distància i es topava amb Bañuz. Una de les poques ocasions dels d’Alcoi seria una rematada de cap de Ribelles que no trobava porteria. Els olotins s’han instal·lat a l’àrea visitant durant gairebé tota la segona meitat. Al 73’ Pedro del Campo des de la mitja lluna no ha trobat porteria per molt poc. A 10’ pel final Marc Mas ha repetit el xut de Pedro però en aquest cas s’ha topat amb el travesser. Tot seguit, l’Olot ha empatat amb gol de Cosme, però l’assistent ha invalidat la jugada per fora de joc i Raúl Garrido ha acabat expulsat i molt sorprès. Molta tensió al terreny de joc, els d’Alacant reclamaven penal per un xoc entre Mariano i Barnils. . Era el 85’ i de tant efusives les reclamacions l’Alcoyano es quedava amb 10, el seu ‘9’ Mariano era expulsat per segona groga. Ja al 90’ els de Raúl Garrido aconseguien un merescut empat, Alfredo se n’anava de dos rivals i la servia en safata per Marc Mas que signava l’1-1. El mateix Mas tindria la victòria a les botes, però l’esfèrica marxava per sobre la porteria visitant en un xut al 94’ des de l’interior de l’àrea.

Empat que no satisfà a cap dels dos equips, però, tenint en compte la segona part de l’Olot deixa un mal regust als garrotxins que van fer mèrits per sumar els tres punts. A vuit jornades d’acabar la lliga la Unió Esportiva Olot es troba en quinzena posició, dos punts per sobre del descens directe que marca el Formentera.

x