El Club Hoquei Olot es classifica per la repesca després d’empatar a 2 contra el Capellades

El Club Hoquei Olot B-Sensible s’ha classificat per l’eliminatòria de repesca per disputar el títol de la Nacional Catalana. Els de Miqui Ràfols van empatar 2 a 2 contra el Capellades, en un duel que determinava quin dels dos equips aconseguiria el bitllet per intentar eludir la promoció de descens.

El Pavelló Municipal d’Esports d’Olot va viure diumenge un dels partits més intensos de la temporada de l’Hoquei Olot B-Sensible. L’ambient de les grades constatava la importància del matx contra el Capellades, que havia de decidir qui es classificava per les eliminatòries de repesca per disputar el títol de Nacional Catalana. Els primers 25 minuts van ser de tempteig, on cap dels dos equips volia donar facilitats al rival. Però la situació es va capgirar del tot a la segona meitat, i qui primer va obrir la llauna van ser els de Miqui Ràfols: Tomàs Marcè va rematar al segon pal una bona centrada de Joan Mangas, posant l’1 a 0 al marcador a dotze minuts per acabar el matx. El partit es va tornar trepidant, i després de diversos intents precipitats, el Capellades empataria amb un gol de Joan Masoni, que aprofitava un refús de Pau Flores a sis minuts i mig per la finalització. La reacció del Capellades amenaçava la classificació olotina, i només un minut després de l’empat, Marcos feia l’1 a 2 al caçar una bona pilota davant la porteria local. Però no hi va haver temps per lamentacions: l’olotí Lluc Jiménez feia servir una de les seves millors armes, el tir llunyà, per clavar un golàs per l’escaire des de mitja pista quan no havien passat ni deu segons del temps reglamentari.

Després d’aquesta jornada ja se sap com queden les eliminatòries de repesca, i el quart lloc de l’Hoquei Olot permet als de Miqui Ràfols tenir opcions per lluitar pel títol de Nacional Catalana: el rival dels olotins serà el Club Patí Congrés.

 

 

x