L’esplai La Caixa d’Olot fa vint anys que dinamitza la vida de les persones jubilades

L’esplai La Caixa d’Olot celebra enguany els seu vintè aniversari. L’entitat segueix oferint un ampli ventall d’activitats per a persones jubilades i pensionistes. Des de classes d’idiomes fins a activitats més dinàmiques com country, ioga o pilates. Avui en parlem a l’espai de Les Notícies ‘Amb Identitat’.

Fer-se gran no vol dir deixar de fer coses. En aquesta línia treballa l’esplai La Caixa d’Olot, una entitat nascuda el 1998. La seva àmplia gamma d’activitats es basa en l’àmbit lúdic, i dins d’aquest s’hi troben altres activitats de caràcter educatiu, esportiu i cultural.

Les noves tecnologies també estan a l’ordre del dia de l’esplai La Caixa i els tallers de memòria són un bon mètode per exercitar la ment. Totes les persones a partir de 60 anys hi tenen cabuda i amb el bon ambient que es desprèn és molt fàcil integrar-se al grup.

Amb 20 anys a les espatlles, l’esplai La Caixa segueix dinamitzant la vida de les persones jubilades i pensionistes de la ciutat d’Olot. La seva oferta d’activitats és molt variada però el que més valoren els usuaris i usuàries de l’entitat és que saben que quan entren a l’esplai la diversió està assegurada.

x