Associacions, entitats i polítics es comprometen amb la transformació del Nucli Antic d’Olot

Entitats i partits polítics es comprometen amb el Pla Integral d’Accions de Millora del Nucli Antic d’Olot. Van fer-ho ahir en un acte públic on es van explicar les grans línies a seguir a partir d’ara, que ja s’ha elaborat el document del pla. Tots els representants van signar un compromís simbòlic i van fer una fotografia de grup.

Comerciants, restauradors, veïns, entitats culturals, tècnics municipals, polítics… són molts els actors que en els darrers mesos s’han implicat en el procés d’elaboració del pla que ha de servir per dinamitzar el cor de la ciutat, el seu Nucli Antic. Aquest dilluns al vespre tots ells van omplir el teatre dels Catòlics per assistir a la presentació pública del document que marca quins són els primers passos a fer un cop completat el procés de diagnòstic.

Els diferents representants implicats van signar el document de conclusions per fer constar el seu compromís amb el pla per transformar el centre d’Olot. L’acte va finalitzar amb una fotografia de família on no va sortir la CUP, tot i que alguns dels seus regidors eren entre el públic. Un gest que, segons ha explicat la portaveu del partit, Mireia Tresserras, no implicaria un vot contrari al ple de dijous on s’aprovarà el PIAM.