El Vòlei Olot està obligat a guanyar l’últim partit de lliga per entrar a la fase per disputar el títol

El Club Vòlei Olot es complica poder competir pel títol de Primera Divisió. Els granes van perdre a casa contra el Sabadell, per un contundent 0 a 3, i cauen a la cinquena posició. Els olotins necessiten una victòria en la darrera jornada de lliga a la pista del Sant Martí, per tal d’entrar a la fase que disputarà el campionat de lliga.

El Club Vòlei Olot tenia un darrer tram de temporada molt complicat de cara a poder classificar-se entre els quatre primers de la lliga. Un dels rivals era el Sabadell, segon classificat i que dissabte visitava la pista olotina amb ganes de venjar-se del 2 a 3 favorable als garrotxins de la primera volta; i els vallesans no van donar cap opció al Vòlei Olot. Els visitants van dominar bé la recepció i l’atac, sentenciant molts punts sense donar opcions a que es desenvolupés el joc.

 

El primer set va ser ajustat, però el Sabadell es va endur el joc per 22 a 25. Al segon joc, la superioritat va ser molt clara, i va acabar 14 a 25. Ja al tercer set, la poca diferència de punts entre un i altre equip va permetre viure un final de partitt emocionant, però al final, el Sabadell va guanyar per 22 a 25.

Malgrat la derrota, l’Olot arriba a l’última jornada de lliga amb opcions d’entrar a la fase per disputar la lliga. Per fer-ho, han de quedar quarts, posició que ocupa en aquests moments el Sant Martí, el proper rival dels olotins i només un punt per sobre dels granes. La victòria determinarà el darrer equip que competirà pel títol juntament amb Encamp, Sabadell i Muro.