Tortellà engega la construcció d’un skate park aprofitant que la zona per dipositar poda s’ha situat a l’antiga depuradora

L’Ajuntament de Tortellà està encaminant tot un seguit d’actuacions en diversos espais del poble. Una d’elles l’espera amb ganes una part del jovent del poble, ja que es tracta de la creació d’un skate park al parc de Can Santaló. Una actuació que ha estat possible pel canvi d’emplaçament de la zona on fins ara es dipositava la poda, ara situada a l’antiga depuradora.

Tortellà disposarà d’un skate park. El poble està reorganitzant diferents espais, entre ells el parc de Can Santaló. Fa quatre mesos, després de veure que els joves de Tortellà patinaven a la plaça del Mercat, l’alcalde es va reunir amb ells i van acordar que els habilitarien un espai exclusiu. Les obres costaran uns 6.000 euros, ja estan adjudicades a una empresa i estan a punt de començar.

L’skate park es situarà a la zona del parc de Can Santaló, on fins fa poc es dipositava la poda. Ara, els veïns ja poden abocar les restes vegetals en un espai específic situat a l’antiga depuradora. Hi ha dos compartiments: un per a branques i llenya petita i l’altre per a herbes i fulles. La brigada de l’ajuntament s’encarrega de controlar l’espai i també de convertir les restes en compost orgànic. Totes les persones interessades en poden recollir per utilitzar-lo als seus horts. L’antiga depuradora també s’ha convertit en el magatzem municipal de Tortellà.