ERC Olot proposa homenatjar els olotins deportats als camps de concentració alemanys

Esquerra Republicana d’Olot vol sumar-se a la iniciativa Europea d’homenatjar les víctimes de l’holocaust col·locant llambordes stolpesteine per la ciutat amb els noms dels olotins que ho van patir. Ho presentaràn com a moció en el proper ple de l’ajuntament.

Esquerra Republicana d’Olot ha anunciat que presentarà, al ple municipal d’aquest proper dijous, una nova iniciativa. Proposen que es faci un homenatge als olotins que van ser víctimes als Camps de Concentració Alemanys.

Aquestes plaques es diuen stolpesteine i ja n’hi ha més de 50 mil col·locades per tot Europa en diferents llocs. La placa porta el nom de la persona i recorda els fets.

Esquerra Republicana d’Olot ho presentarà al ple de l’ajunament amb la intenció de poder veure les plaques ja col·locades el 27 de gener del 2019, el Dia Internacional de Commemoració en Memòria de les Víctimes de l’Holocaust a tot Catalunya.