La Volta a Catalunya modifica el seu recorregut al seu pas per la Garrotxa

La Volta a Catalunya modifica el seu recorregut al seu pas per la Garrotxa. L’organització de la prova ciclista ha pres aquesta decisió per motius de seguretat, davant les ràfegues de vent previstes. Aquesta incidència climatològica podia haver afectat les pujades als ports d’Oix i Vallter 2000, i per aquest motiu el recorregut varia al seu pas per la Canya: allà, en comptes de dirigir-se cap a Sant Joan les Fonts i Castellfollit, el pilot enfilarà la carretera de Bianya per Llocalou. D’allà arrencarà l’últim tram d’etapa pels túnels de Capsacosta, fins arribar a la meta situada a Camprodon. A més, es preveu que la Volta arribi més tard a la Garrotxa: per exemple, els ciclistes passaran per Olot entre les quatre i dos quarts de cinc de la tarda.