Els veïns denuncien que els camions generen desperfectes constants a l’avinguda Gaudí del barri de Sant Roc d’Olot

L’avinguda Gaudí d’Olot, al barri de Sant Roc, és una via que genera complicacions viàries. Els veïns es queixen dels problemes que causa el pas dels camions i l’excés de velocitat d’alguns vehicles en aquest punt de la ciutat. Aquesta setmana, un camió ha arrencat un pal de telefonia mòbil i una senyal de trànsit, i no és la primera vegada.

El barri de Sant Roc d’Olot té un punt problemàtic, l’avinguda Gaudí. Els veïns de la zona reclamen una solució als incidents derivats del pas de camions de gran envergadura i a l’excés de velocitat d’alguns vehicles en aquesta recta. Sobretot als matins, els camions s’acumulen, i alguns estan descarregant, això comporta que hagin de maniobrar en un espai molt reduït i generin destrosses. Des de desperfectes a cotxes estacionats, fins a arrencar senyals o pals de telefonia mòbil, com ha passat aquesta setmana en la que va ser necessari retirar el pal d’un jardí d’un domicili.

La situació de les destrosses per maniobres de camions no és la primera vegada que passa, a vegades reben vehicles aparcats i en altres ocasions fins i tot ha afectat el subministrament elèctric. Els veïns esperen posar fi a aquest problema, l’Ajuntament d’Olot ha explicat a Olot Televisió que estudiarà el cas amb detall i que es posarà en contacte amb les parts implicades per mirar de trobar una solució.