Pablo Abraira i Els Volcànics, diumenge al Guateque de Ràdio Sant Joan

Amb la primavera torna a la comarca una de les festes més esperades sobretot pels més nostàlgics, el Guateque de Sant Joan les Fonts. Aquest diumenge a la tarda el poble recularà en el temps per reviure una època daurada de la música amb un dels seus màxims exponents: el cantant madrileny Pablo Abraira.

Aquest gran èxit dels anys setanta, ‘Gavilán o Paloma’ sonarà aquest diumenge al pavelló de Sant Joan les Fonts. Després de 30 anys sense actuar a les comarques gironines l’artista madrileny Pablo Abraira oferirà un concert únic a la Garrotxa com a cap de cartell del Guateque de Ràdio Sant Joan.

Aquesta és la tretzena edició del Guateque, una festa compta amb la implicació dels membres de l’associació FANS , els col·laboradors de la ràdio del municipi i un grup musical garrotxí. I aquest any no serà una excepció. Els Volcànics obriran la tarda del Guateque amb el primer concert, que començarà a dos quarts de sis de la tarda. Les entrades tenen un preu de cinc euros i es podran comprar a la taquilla el mateix dia de la festa.

x