El ple d’Olot aprova mocions sobre l’IVA cultural, les pensions i les escoles bressol i vol homenatjar les víctimes olotines del nazisme

En l’apartat de mocions es va aprovar per unanimitat la demanda per què es reverteixin les reclamacions de l’IVA a entitats culturals i mitjans de comunicació públics, presentada per Olot en Comú. El mateix partit també va presentar una altra moció, en aquest cas per a la garantia de suficiència de la revalorització de les pensions per a l’any 2018, que va obtenir tots els vots. Amb l’abstenció d’Equerra i el suport de la resta de grups va quedar aprovada la moció del PSC per exigir a la Generalitat que torni als ajuntaments el deute pendent de les escoles bressol. Per últim també tira endavant amb tots els vots la proposta d’Esquerra d’homenatjar amb les llambordes ‘stolpestene’ els olotins deportats a camps de concentració nazis.