Les Preses anuncia un dispositiu especial de trànsit per aquesta Setmana Santa per evitar les cues i els embussos

Les Preses es prepara per afrontar l’aglomeració de vehicles a la travessera del poble durant aquesta Setmana Santa. I ho farà amb un dispositiu que ha de permetre evitar les cues i els embussos habituals durant aquest tipus de festivitats.


Les retencions de trànsit són freqüents a la travessera de les Preses, una situació que s’agreuja quan coincideix amb les festivitats del calendari anual. A les portes de la Setmana Santa i, per tant, davant la previsió de més afluència de vehicles, l’Ajuntament de les Preses ha anunciat un dispositiu especial de regulació de la circulació de vehicles a la C152, al seu pas pel nucli central del municipi. El Servei Català de Trànsit i els Mossos d’Esquadra faran un dispositiu durant unes hores determinades del dia, sobretot els dissabtes, diumenges i Setmana Santa a partir del divendres Sants. Es preveu senyalitzar amb cons el tram de proximitat de la cruïlla de la Bòbila i fins passat el pont sobre el torrent. Els conductors seguiran el tram de la recta fins passat el pont, on hi haurà la senyalització que permetrà fer el gir a l’esquerra per aquells vehicles que vulguin accedir en aquesta zona, com la carretera de Sant Privat. En funció del volum de vehicles el dispositiu s’allargarà més o menys hores. L’objectiu és minimitzar el màxim els problemes que provoquen les cues i els embussos i aconseguir una millor ordenació de vehicles.