El Bosc de Tosca visita el Guíxols mentre el Sant Jaume anirà a Roses

Al grup 1 es troben els dos equips garrotxins, Bosc de Tosca i Sant Jaume, que aquest diumenge disputaran fora de casa els seus dos partits. Els grocs visiten el Guíxols mentre el filial de l’Olot anirà a Roses.

El futbol regional garrotxí segueix i, una jornada més, el grup 1 de Segona Catalana depara partits importants pels dos representants de la comarca, el Club Escola de Futbol Bosc de Tosca i el Club Futbol Sant Jaume. Els grocs, setens amb 38 punts, visiten diumenge a 2/4 de 5 a un Guíxols que és 9è amb 35 punts. Els de Ferran Roca estan empatats a punts amb l’Abadessenc, que és 6è i només són a 3 punts del Can Gibert, cinquè classificat. Després de dos partits sense conèixer la victòria, amb un Empat a un amb el Porqueres i la derrota a casa contra el Camprodon, el Bosc de Tosca vol tornar al camí de la victòria per acabar la lliga el més amunt possible. Les victòries davant el Marca de l’Ham i el Bescanó marquen el camí dels grocs. En una situació ben diferent es troba el Sant Jaume. A mitja setmana va veure com Jordi Dot deixava de ser el tècnic i Àlex Terma i Jordi Arau agafaven les regnes de l’equip. La irregularitat està marcant la temporada de debut a 2a catalana del filial de l’Olot, que encadena dues derrotes, un empat i una victòria en els últims quatre partits. 14ens amb 24 punts, visiten el Roses, que és 17è amb 17 punts. Una oportunitat d’or pels de Sant Jaume de deixar enfonsat un rival per la permanència. Diumenge a les 16h voldran fer bo el tòpic d’entrenador nou, victòria segura.