La Unió Esportiva Olot visita el Cornellà amb l’objectiu d’agafar una mica d’aire

La Unió Esportiva Olot no travessa un bon moment de resultats i la visita a Cornellà no sembla la millor medicina. Els de Raúl Garrido, que no podrà seure a la banqueta per sanció, només es troben dos punts per sobre del playout.

Tot i que els resultats no ho corroboren, el cert és que la Unió Esportiva Olot cada cop demostra trobar-se millor en camps petits i de gespa artificial. Sense la comoditat de la gespa natural i les dimensions de l’Estadi Municipal, els de Raúl Garrido estan sabent trobar la manera de competir. Ara visiten el Cornellà, quart classificat amb 48 punts, en un partit que es presenta vital de cara a la lluita per la permanència. L’Olot podrà comptar amb tots els jugadors per intentar sortir de la quinzena plaça, al límit del perill. Garrido espera un Cornellà fort a casa, amb les idees molt clares. Les pilotes llargues i els contraatacs són les seves armes. Diumenge a les 18h l’Olot visita Cornellà. Garrido no podrà seure a la banqueta perquè l’han sancionat dos partits, i qui tampoc seurà a Cornellà serà Yeray Sabariego, tot i evolucionar favorablement de la lesió. Qui no està tenint tanta sort és Dembo, que es sotmetrà a una ressonància per veure com té el genoll.