El CH Olot supera l’eliminatòria amb el Congrés (4-4) anada i (4-6) tornada i certifica la permanència a Nacional Catalana

Club Hoquei Olot - Congrés

El Club Hoquei Olot ha certificat la permanència a Nacional Catalana. Els de Miqui Ràfols han guanyat aquest diumenge a Barcelona al Congrés per 4-6. Prèviament, dissabte, el club garrotxí havia empatat a casa amb l’equip barceloní 4-4. Per tant un marcador global de 8-10 pels olotins que ara opten a conquerir el títol de Nacional Catalana.

Club Hoquei Olot - Congrés

El Club Hoquei Olot sabia de la duresa d’una eliminatòria de repesca a doble partit i més amb un rival com el Club patí Congrés al davant. A l’anada els olotins van mantenir la calma tot i començar el partit amb un resultat força desfavorable. Disputats 11 minuts de joc els de Barcelona ja guanyaven per 0-2. Un gol al minut 6 i l’altre a l’11’. La reacció olotina va ser instantània després del segon gol visitant. L’esquena de Tomy mostrava el camí, en un tir de Lluc Jimenez, era l’1-2. Elias, a 2′ de la fi del primer temps, empatava el partit amb la col·laboració de la defensa del Congrés.

Ja al segon temps l’Olot sortia al camp amb fam de victòria. Saladrigues robava una pilota al mig del camp i ell mateix muntava el contraatac i finalitzava amb qualitat davant el porter barceloní. 3-2 pel Club Hoquei Olot. El Congrés, però, no es trobava incòmode a la pista olotina i a 12′ pel final tornava a posar les taules amb el 3-3. Però l’èpica local impulsada en part per l’afició present al Pavelló Municipal d’Esports va tornar a funcionar. A 6 minuts de la botzina Mangas tornava a avançar l’Olot a passada de Piera. Era el 4-3. A l’anada no hi va faltar polèmica. El Congrés va disposar de tres penals durant el partit. Un d’ells a un minut de la fi del partit que suposaria l’empat a 4, resultat definitiu.

Al final però no es va haver de lamentar les decisions arbitrals, perquè esportivament el Club Hoquei Olot va ser millor en l’eliminatòria. Els de Miqui Ràfols van superar el Congrés aquest diumenge per 4-6. Una gesta que els hi garanteix la permanència a Nacional Catalana, i a més, els permet disputar el play-off pel títol al millor de tres partits, el rival: tot un FC Barcelona Lassa B.

x