Un centenar de participants fan bandera de l’atletisme garrotxí al 16è Cros de Bosc de Tosca

Les Preses ha viscut un diumenge 100% esportiu. Com a plat fort el 16è Cros de Bosc de Tosca ha comptat amb un centenar de participants de la comarca i també vinguts d’Osona. Jordi Roura en la categoria sènior s’ha imposat amb un temps de 23’ i 25”.

Des dels cinc anys fins a la setantena. Aquesta és la varietat d’edats que participen al Cros de Bosc de Tosca, que enguany ha celebrat la setzena edició. Hi han participat un centenar de persones des de la categoria premini fins a veterans, en un esdeveniment caracteritzat pel bon ambient i la germanor entre esportistes. La cursa estrella, la dels sèniors ha consistit en quatre voltes entorn al Municipal Bosc de Tosca i el Parc de Pedra Tosca. Un recorregut d’uns 5.600 metres lleugerament passat per aigua en aquesta edició. Jordi Roura i Josep Maria Roura, pare i fill, s’han disputast el primer lloc. Finalment ha estat en Jordi el guanyador, amb un temps de 23 minuts i 25 segons. Seguit a un segon per en Josep Maria Roura, i en Joel Vila a 28 segons, tots ells del Club Natació Olot. Jordi Roura és el guanyador del 16è Cros de Bosc de Tosca.

Des de l’organització, formada pel Consell Esportiu de la Garrotxa i el Club Escola de Futbol Bosc de Tosca s’ha valorat la importància de mantenir l’atletisme de proximitat. Josep Maria Fabregó és el president del Consell Esportiu de la Garrotxa. Durant la jornada també s’ha celebrat la 37a Marxa Popular Bosc de Tosca i Sant Miquel del Corb que ha comptat amb 170 participants, en una matinal plenament esportiva a Les Preses.