La Unió Esportiva Olot suma la primera victòria de la seva història al camp del Cornellà (0-1)

La Unió Esportiva Olot ha aconseguit la seva primera victòria de la història al camp del Cornellà, aquesta jornada 31. Amb Héctor Simón com a timó indiscutible, Raúl Garrido va situar a Ivan Guzmán com a davanter i la decisió va funcionar. Va ser Guzmán qui va connectar amb Marc Cosme al minut 77, que va anotar el gol de la victòria, 0-1.

L’Olot saltava al Nou Municipal de Cornellà amb un objectiu oposat al del seu rival. Els olotins amb la voluntat d’escapar de la zona baixa de la taula, en canvi els del Baix Llobregat batallaven per seguir a la zona de play-off d’ascens. El Cornellà va generar perill a l’inici del partit, i és que el Nou Municipal és un fortí que ha estat testimoni de victòries contra equips com el Mallorca, el Villareal B o el Lleida Esportiu. Un cop l’Olot es va habituar als aires cornellanencs, va començar a trepitjar l’àrea local. Amb ocasions com aquest xut de Marc Mas. Marc Cosme també va provar-ho, però Craviotto va frenar les intencions dels vermells.

A la segona meitat l’Olot seguia visitant constantment l’àrea del Cornellà. Els Marcs creaven perill. Al 47’ Marc Mas estava a punt de trobar porteria. I al 68’ Marc Cosme aconseguia batre a Craviotto amb una vaselina, però el defensa del Baix Llobregat aconseguia rebutjar de manera acrobàtica. Estava escrit que el gol de la victòria havia de sortir de les botes d’Ivan Guzmán, el millor dels olotins. A 14’ pel final Guzmán la posava a l’àrea petita i Marc Cosme rematava la feina. Un gol per sumar tres punts i per escriure un paràgraf més a la història de la Unió Esportiva Olot: primera victòria al camp del Cornellà.

Els homes de Jordi Roger van disposar de dues ocasions per aconseguir l’empat, una la va salvar Ginard al 79’. La jugada posterior, d’un servei de còrner, acabaria a la xarxa olotina. Però l’àrbitre l’anul·lava per falta sobre el porter mallorquí. Els homes de Raúl Garrido van aconseguir aguantar el resultat i sacsejar la lliga amb una victòria de primer nivell. Els altres resultats van beneficiar força l’equip de la Garrotxa. Els 3 punts deixen a la Unió Esportiva Olot amb 37 punts, 5 punts per sobre del descens directe que marca el Llagostera i a quatre punts del play-off descens que marca el Formentera.

“Estic satisfet i orgullós, hem fet un partidàs. Són tres punts meravellosos, només ens han creat dues ocasions. Em quedo amb el creixement de l’equip, ja ens tocava”, ha dit Raúl Garrido, entrenador de la Unió Esportiva Olot, després del partit. Amb aquest resultat, els olotins aconsegueixen un coixí de marge respecte dels seus rivals directes de la taula, el Formentera i el Llagostera, fugint així de la zona de descens.