Pablo Abraira sedueix el públic del 13è Guateque de Sant Joan Les Fonts

Sant Joan Les Fonts va gaudir de la tretzena edició del Guateque. El cantant Pablo Abraira va fer reviure cançons que segueixen molt vives a l’imaginari dels assistents a la celebració. Enguany, el grup local van ser Els Volcànics. L’esdeveniment de Ràdio Sant Joan i el consistori del poble va comptar amb la col·laboració d’alguns membres de l’associació FANS, recentment dissolta.

Pablo Abraira va captivar el públic santjoanenc amb les seves balades romàntiques i el seu pop. Va ser en el marc del tretzè Guateque de Sant Joan Les Fonts que va comptar amb diverses novetats. Per una banda, s’estrenava el nou pavelló en un acte cultural i lúdic. Per l’altra, el canvi d’orientació de la celebració, que enguany va deixar enrere els anys 60 per entrar de ple a la dècada dels 70.

Pablo Abraira va oferir diversos temes del seu repertori i també del seu últim disc Pasito. El madrileny va interactuar molt amb el públic i va destacar la bellesa d’aquest municipi de la Garrotxa. El grup local que va actuar abans del convidat va ser Els Volcànics. El Pavelló Municipal de Sant Joan Les Fonts es va omplir per reviure temes del segle passat en una de les jornades festives del calendari del poble.

x