Els pares afectats de l’Escola Malagrida es reuneixen amb l’Ajuntament d’Olot

El regidor d’educació, Pep Berga, va confirmar al ple municipal del dijous passat que el curs vinent Olot començaria amb una línia de P3 menys a l’Escola Malagrida. Això va provocar que els pares afectats d’escoles públiques entressin de forma inesperada a la sala de plens per manifestar-se.

Després de la irrupció d’un grup de pares afectats al ple de l’Ajuntament de dijous passat per protestar contra la supressió d’una línia de P3a l’Estola Malagrida d’Olot, Pep Berga, regidor d’educació, es va reunir amb ells divendres  per debatre el tema i proporcionar-los tota la informació necessària.

La supressió d’aquesta línia és decisió del Departament d’Ensenyament  i en aquest cas l’Ajuntament d’Olot només pot fer d’intermediari. El principal motiu del departament per eliminar aquesta línia és el descens de la natalitat a la ciutat, però els pares no estan gaire d’acord en que això sigui una afectació real a dia d’avui.

I és que el debat de quina hauria de ser la ràtio màxima d’alumnes per classe és un debat que ja fa molt temps que està obert a moltes escoles que busquen la manera de millorar el sistema educatiu. Així doncs, els pares de l’Escola Malagrida restaran a l’ espera de noves reaccions a les seves propostes.