La botiga ‘Stellazeta’ d’Olot aportarà els complements a la desfilada de moda de Curvis

La botiga de complements StellaZetta d’Olot participarà el proper 7 d’abril en una desfilada de moda de talles grans. Hi aportarà la seva especialitat, els complements per a dones. Aquesta setmana els descobrim a l’espai Amb Identitat de Les Notícies.

Ja sigui en el dia a dia o en una ocasió especial, els complements dónen un toc diferent a la imatge d’una persona: Collarets, arracades, barrets, bosses… lluïr-ne no sempre està renyit amb l’economia. Al Carrer Dolors número 1 hi trobem StellaZeta, una franquícia italiana que va arribar a Olot fa dos anys, d’una forma ben casual.

A StellaZeta hi trobem tot tipus de complements per a dones i nenes a un preu assequible. Tot plegat classificat per colors i seguint les darreres tendències de moda. La botiga col·labora amb una iniciativa d’un altre establiment del carrer, la desfilada primavera-estiu de Curvis, de moda per a talles grans.  L’esdeveniment tindrà lloc dissabte vinent a les deu de la nit a la Casa Cultural d’Andalusia d’Olot.