Josep Maria Corominas defensarà amb els alcaldes de l’AMI i l’ACM la no violència del procés català


Els alcaldes de l’Associació de Municipis per la Independència i l’Associació Catalana de Municipis es mobilitzaran per explicar arreu la no violència del procés català. És el que va sortir de la reunió d’ahir entre les dues entitats en la qual va participar l’Alcalde d’Olot, Josep Maria Corominas, que també és Vicepresident de l’AMI.  Les entitats municipalistes fan una crida als batlles perquè s’hi sumin. Les accions emmarcades en el Pla Actuem busquen explicar la veritat sobre l’1 d’octubre, que va ser una jornada pacífica tret dels llocs on va intervenir la policia. Ho faran amb una gran trobada ambé tenen previst viatjar en petits grups als països fins on ha arribat el conflicte, Alemanya, Escòcia, Bèlgica i Suïssa. Davant les mobilitzacions d’aquest matí que han tallat diverses carreteres catalanes, Corominas ha valorat positivament qualsevol tipus de mobilització “mentre no sigui violenta”.