L’ADL de la Garrotxa participa al tall de l’AP-7 d’avui a l’alçada de Figueres

Els Comitès de Defensa de la República convoquen diversos talls a les carreteres catalanes com a protesta per la detenció de Carles Puigdemont i els empresonaments de polítics catalans. Membres de l’ADL de la Garrotxa s’han sumat a la protesta que ha durat fins aquest migdia a l’AP-7, al seu pas per Figueres.

L’Assemblea en Defensa de la República de la Garrotxa, l’ADL, s’ha sumat aquesta matinada al tall a la sortida 3 l’AP-7 al seu pas per Figueres. Es tracta d’una acció pacífica de protesta contra l’empresonament de diversos polítics catalans, entre ells Carles Puigdemont, detingut a Alemanya. Desenes de persones, entre els quals hi havia garrotxins, han tallat la carretera fins gairebé les dotze del migdia, quan han estat desallotjats pels Mossos d’Esquadra. Mentre ha durat el tall els cotxes s’han desviat per les sortides 2 i 4 de l’autopista, de La Jonquera i  Figueres Sud. L’ADL Garrotxa ha establert un punt informatiu a la plaça Mercat d’Olot que funcionarà fins les vuit del vespre per a tothom que vulgui sumar-se a la mobilització.  Després del desallotjament el grup ha anunciat per les xarxes socials que es desplaçava a la Nacional II a fer un altre tall.

x