Aspar i Sacrest són futur però també present de la Unió Esportiva Olot

La Unió Esportiva Olot és un club que necessita alimentar el seu primer equip, principalment, de futbolistes de la casa. Tot i que l’ascens a Segona B aconseguit l’any passat feia predir que el salt entre la Juvenil Preferent i aquesta categoria era massa alt, ja són dos els futbolistes que han donat el pas i han debutat.

Lluís Aspar i Guillem Sacrest. Guillem Sacrest i Lluís Aspar. Són dos dels noms de la temporada a la Unió Esportiva Olot. Els dos futbolistes, encara en edat juvenil, han disputat aquest curs 2017/2018 els seus primers minuts amb el primer equip del club. Porter i central van visitar el programa La Banqueta d’Olot Televisió per parlar-nos del seu passat, present i futur. La gran temporada dels nois de Joan Sánchez, sumada al mal inici de l’Olot, va propiciar l’entrada a l’equip d’Aspar, que va disputar cinc partits. Després una lesió el va apartar del grup i la bona ratxa exhibida fins ara no l’ha ajudat a tornar. En el cas de Sacrest van ser les lesions dels porters suplents i la sanció del titular Xavi Ginard, les que van provocar la seva aparició. Titular davant l’Alcoi i sumant un punt molt valuós de cara a la permanència. L’objectiu el tenen clar tots dos. Treballar per a que Raúl Garrido segueixi comptant amb ells però sempre sabent que, fins a final de temporada, són futbolistes del Juvenil.

x