La Cursa de la Dona de Sant Joan les Fonts recapta 5.400 euros per la Fundació Oncolliga Girona

La primera Cursa de la Dona de Sant Joan les Fonts ha recaptat 5.400 euros per a la fundació Oncolliga Girona, a més d’aconseguir onze donacions de cabells per a ‘Mechones Solidarios’. La jornada va superar totes les previsions de l’organització, que assegura que repetirà la prova esportiva i solidària.

El passat 18 de març Sant Joan les Fonts va acollir la seva primera Cursa de la Dona, una iniciativa esportiva i solidària sorgida gràcies als mateixos veïns del municipi. Constava d’una marxa de sis quilòmetres, amb la intenció de destinar tots els beneficis a la Fundació Oncolliga Girona. Al final, l’assistència va superar amb escreix les previsions inicials de l’organització, en un esdeveniment que va tenyir de rosa tots els racons de Sant Joan.

En total, es van recaptar 5.400 euros per a la Fundació Oncolliga Girona, que vol ajudar als malalts del càncer i els seus familiars. Amb l’ajuda dels perruquers de Sant Joan, també es van aconseguir onze donacions de cabells per a ‘Mechones solidarios’, relacionada amb proporcionar benestar als malalts de càncer. En total, van participar a l’esdeveniment gairebé 1.500 persones.