El Jazzspring d’Argelaguer satisfà els assistents i ja pensa com encarar l’edició del 2019

Argelaguer segueix impulsant el jazz a la nostra comarca, amb accions com el JazzSpring, les jornades sobre aquest gènere que ha viscut el municipi els darrers dos dies. Aquest dimarts va tenir lloc una masterclass amb el quintet encapçalat per Andrea Motis i Chris Mallinger. Posteriorment, el mateix quintet va cloure el Jazzspring amb un concert.

Aprendre, escoltar i gaudir: són tres aspectes bàsics per viure amb intensitat el Jazzspring d’Argelaguer. Es tracta d’una iniciativa sorgida pels mateixos músics del municipi, en col·laboració amb la cantant de jazz Andrea Motis, molt vinculada amb Argelaguer, per tal d’amarar els veïns i la resta de garrotxins d’aquest gènere musical. El poble ha viscut dos dies molt intensos, amb activitats de tota mena, amb concerts, tallers, classes màster o passis de documentals sobre el món del jazz.

El Jazzspring és la continuació del Jazzstiu, la primera experiència d’unes jornades d’aquestes característiques a Argelaguer, i que van tenir lloc el 2017. Els mateixos músics asseguren que repetiran aquest esdeveniment l’any 2019, malgrat desconèixer el format que adoptarà en la propera edició.

 

L’últim dia del Jazzspring va comptar amb una Masterclass amb músics com Chris Mallinger, Joan Chamorro, Andrea Motis o Josep Traver. Posteriorment, i en format quintet, va tenir lloc un concert per cloure unes jornades dignes dels millors ambients d’aquest gènere a Europa.