Pep Fargas rebrà les Ales a la Cultura 2018 de l’Ajuntament d’Olot

L’activista cultural Pep Fargas rebrà les Ales a la Cultura 2018. Aquest és el reconeixement que atorga cada any l’Ajuntament d’Olot a una persona que ha contribuït d’una forma destacada a l’activitat cultural de la ciutat. L’acte de lliurament serà el proper cinc de maig al Teatre Principal d’Olot.


Després que el 2017 el consistori distingís el músic i director de coral Joan Asín, un altre home de cultura rebrà aquest any les ‘Ales’ que reconeixen la seva tasca en la vida cultural olotina. És Pep Fargas, activista que des de ben jove ha estat implicat en diversos àmbits com el teatre o les arts visuals. Va ser Regidor de Cultura de l’Ajuntament  des de 1999 al 2004 i responsable de la creació de l’Institut de Cultura de la Ciutat d’Olot. Actualment és el director d’un dels actes que més gent atrau a Olot, el festival del foc i la llum Lluèrnia, i també forma part de l’associació d’art contemporani Binari. Fargas rebrà les Ales a la Cultura en un acte obert al públic que es celebrarà el dia 5 de maig a les sis de la tarda al Teatre Principal d’Olot.