Últims dies per visitar la mostra dels 25 anys de la Carnavalesca a la Sala 15 del Museu de la Garrotxa

Després d’estrenar-se a l’església de Castellfollit de la Roca l’exposició dels 25 anys de la Carnavalesca arriba a Olot amb el títol ‘Art, cultura i carnaval’. Si encara no l’han vist tenen una altra oportunitat per veure-la a la Sala 15 del Museu de la Garrotxa, fins el dia 2 d’abril.

Un quart de segle de feina, gresca i reconeixements. La Carnavalesca d’Olot i Castellfollit de la Roca mostra l’exposició dels seus 25 anys a la Sala 15 del Museu de la Garrotxa. La mostra compta amb una àmplia col·lecció de vestits, fins i tot s’hi pot veure la disfressa amb que va néixer la colla que data del 1993. També un recull fotogràfic en el que es poden veure instantànies de diversos carnavals i fotografies dels Reis del Carnestoltes d’aquest 2018, Coral Vilà i Aniol Solé.

Quatre parets que emmagatzemen hores de confecció, records inesborrables i 25 anys en que la Carnavalesca d’Olot i Castellfollit de la Roca s’ha convertit en una de les colles referència als carnavals d’Olot i de la Costa Brava. El dia 2 d’abril es donarà per tancada la mostra i la colla la cedirà al Museu de la Garrotxa i a l’Arxiu Comarcal.