La Unió Esportiva Olot vol fer un pas de gegant cap a la permanència aquest divendres contra l’Ebro

La Unió Esportiva Olot vol marxar de setmana santa amb la permanència, pràcticament, sota el braç. Demà divendres a 2/4 de 7 de la tarda els homes de Raúl Garrido poden donar una passa de gegant en el seu objectiu si guanyen al Club Deportivo Ebro.

7 finals són les que li queden a la Unió Esportiva Olot per aconseguir l’objectiu pel qual ha lluitat tota la temporada i que ara està més a prop que mai. Els garrotxins, 14ens amb 37 punts, tenen el Formentera a 4 punts, que està en posició de playout, i el Llagostera a 5, que és l’equip que marca el descens. Abans del ‘torumalet’ de partits davant els equips de la zona alta de la lliga els de Raúl Garrido reben la visita de l’Ebro, que és 12è amb 40 punts. Una victòria olotina els faria igualar-los.

Després de superar la derrota a Llagostera i l’empat amb l’Alcoià, els olotins reben un rival que el propi Garrido defineix com el més complicat de la temporada. Amb la victòria a Cornellà l’equip va demostrar poder adaptar-se a diferents estils. A casa però, intentarà imposar el seu davant un rival que practica un estil allunyat del dels olotins.

Toril va caure lesionat dimarts i Alfredo és dubte perquè segueix amb molèsties al peu. Respecte a Dembo, la ressonància descarta una recaiguda i podrà ser a l’Estadi animant els seus companys. Precisament això és el que vol Garrido que faci l’afició, per qui té un missatge.