El Campionat d’Espanya de ciclisme en pista cadet tindrà presència garrotxina amb Martí Hidalgo i Pau Torrent

La Setmana Santa és completa pel Club Ciclista Olot infantil, que veurà com dos corredors sorgits de la seva base participen, a partir de demà, al Campionat d’Espanya de ciclisme en pista júnior i cadet. Són Martí Hidalgo i Pau Torrent, dos dels cinc ciclistes que formen part de la Selecció Catalana de l’especialitat. Els dos garrotxins constaten la força gironina en el món del ciclisme en pista, tot i ser l’única demarcació del país que no disposa de cap infraestructura per a practicar aquest esport. El Campionat es disputa entre el 29 de març i l’1 d’abril al velòdrom de Tafalla, Navarra, i s’espera que els ciclistes de la comarca repeteixin els èxits de la Copa d’Espanya, on Torrent es va proclamar campió.