Les Preses obrirà l’Open Girona de BTT amb una cursa que recorrerà el Bikeparc i el Volcà Racó

Per primera vegada, Les Preses acollirà una cursa de la Copa Territorial de BTT de Girona. Serà el proper dilluns, 2 d’abril, i comptarà amb més de 300 ciclistes de la demarcació. La prova l’organitza el Club Ciclista Olot Infantil, i substitueix la que s’organitzava a Sant Joan les Fonts fins l’any passat: és la forma que té el club de reconèixer l’esforç del municipi presenc per adequar-los un circuit per a practicar el BTT.

La Garrotxa torna a obrir el calendari de curses de l’Open BTT de Girona, l’esdeveniment on els millors ciclistes de muntanya de la demarcació competeixen per guanyar el títol provincial. Però per primera vegada tindrà lloc a Les Preses, el proper dilluns 2 d’abril. És la manera que té el Club Ciclista Olot Infantil d’agrair al municipi el fet de poder disposar en el terme presenc d’un circuit tancat per a poder practicar l’esport amb seguretat.

Així, el recorregut canviarà per complet el traçat dels darrers anys, on s’ha desenvolupat a Sant Joan les Fonts. Hi haurà tres circuits diferents, que passarà pel Volcà Racó i el Corb però que també aproparà al públic al nou Bikeparc de Les Preses. S’espera que a Les Preses s’hi apleguin més de 300 ciclistes en les diferents proves programades. Des de l’organització es demana al públic assistent i als acompanyants que tinguin molt respecte per l’entorn complet del Parc Natural on es desenvolupa la cursa.

La cursa arrencarà a partir de les nou del matí del Bikeparc de Les Preses, i la prova principal tindrà lloc a les deu. S’espera la presència de figures com Jofre Cullell, campió d’Europa júnior de BTT i que lluita per la Copa del Món. Per a més informació podeu consultar el web del Club Ciclista Olot infantil, o bé mitjançant la Federació Catalana de Ciclisme.