La Roda 2018 crea noves cançons inspirades en Olot i la Garrotxa

El Torín va ser, un any més, l’escenari escollit per posar punt final a una nova edició de la Roda Musical, el cicle de concerts organitzat per l’entitat Músics Associats. Aquest any van tenir un tancament especial, ja que es va proposar a diferents autors d’Olot i la Garrotxa que composessin cançons relacionades amb la capital i la comarca, per tal d’actualitzar el cançoner de la Garrotxa.

La Roda Musical, el cicle de concerts organitzat per l’entitat Músics Associats, va celebrar el dijous el tancament d’aquesta edició que tenia un objectiu molt especial: actualitzar el cançoner de la Garrotxa. L’any passat es van fer versions d’antigues cançons, però enguany es volia anar més enllà. Així doncs, es va proposar a diferents artistes d’Olot i la Garrotxa que composessin cançons relacionades amb la capital i la comarca, i les van presentar en aquesta última cita de La Roda, que va tenir lloc a la Sala El Torín.

A la Roda Musical hi van participar artistes com Agnès Algueró, Joan Bramon, Jessica Mellado, Rock Kills i Constans, entre d’altres, i tots ells han buscat inspiració d’elements característics de la comarca, com per exemple l’última cançó que es canta a Les Festes del Tura.

Amb l’edició del disc d’aquestes noves cançons, La Roda es va acomiadar d’una edició que ha sigut més que excitosa, i que al llarg del cicle de concerts ha comptat amb grans artistes de renom, com Michael Kanan, un dels noms més importants del jazz als Estats Units. D’aquesta forma encaren ja la preparació de l’edició de l’any que ve.