La Unió Esportiva Olot no passa de l’empat sense gols davant el CD Ebro (0-0)

La Unió Esportiva Olot no va passar de l’empat sense gols en la visita del Club Deportivo Ebro a la capital garrotxina. Els de Raúl Garrido, que va complir l’últim partit de sanció, sumen quatre mesos sense perdre davant una afició que va respondre com demanava el cos tècnic.

La Unió Esportiva Olot no va poder aprofitar la punxada del Peralada davant l’Ontinyent, ni del Sabadell davant el Cornellà per apropar-se una mica més a la salvació. Rebia l’Ebro a casa i el conjunt aragonès va saber contrarestar el futbol olotí per endur-se un punt de la Garrotxa. Els de Garrido segueixen el seu camí cap a la permanència. L’arrencada va deixar un Xumetra en mode estel·lar amb un parell d’ocasions que a punt van estar de desequilibrar ràpidament la balança. Els visitants, però, lluny de deixar-se intimidar van començar a desplegar el seu joc i una pressió alta que asfixiava la sortida de pilota olotina. Va ser el moment del de sempre, Xavi Ginard, que va deixar dues aturades decisives. Els últims minuts de la primera meitat van estar marcats per les imprecisions vermelles, que van impedir agafar al contraatac al CD Ebro. La segona meitat va arrencar marcada per un canvi de dibuix olotí, passant del 3-5-2 al 4-3-3 per intentar contrarestar la pressió visitant. Garrido va omplir el mig del camp i va obrir les bandes fet que va ajudar a oxigenar el joc dels olotins. Tot i el canvi de dibuix i l’entrada de futbolistes desequilibrants com Pedro del Campo i Alfredo l’Olot, que va gaudir d’alguna ocasió, no va acabar d’aconseguir tancar l’Ebro al seu camp. Els visitants veien bé el punt i van endarrerir línies amb l’objectiu de frustrar els atacs locals. Tot i els esforços dels casi 1200 aficionats que es van reunir a l’Estadi els de Garrido només van poder sumar un punt que hauran de fer bo dissabte que ve a Vila-real. Un partit menys, un punt més pels olotins.

x