Mieres vota els pressupostos participatius per tercer any consecutiu

El municipi de Mieres va fer una consulta popular per aprovar els pressupostos participatius del 2018.  És el tercer any que se celebra, i la votació es va dur a terme al dispensari mèdic, al costat de l’escola. Els veïns i veïnes podien escollir diverses opcions que no podien superar els 20.000 euros

Per tercer any consecutiu, l’Ajuntament de Mieres va dur a terme una consulta popular per aprovar els pressupostos participatius d’aquest 2018, que va tenir lloc al dispensari mèdic, al costat de l’escola. Aquest era el primer any que la votació no coincidia amb cap procés electoral, però tot i això, l’índex de participació va ser positiu, i la gent cada vegada s’hi implica més.

Les propostes a votar venien dels mateixos veïns. Això sí, abans, però, van passar per un filtratge tècnic per determinar quines eren viables econìmica i sosteniblement. Enguany, l’elecció d’aquests pressupostos tenia una novetat, i és que els veïns havien d’escollir l’ordre de preferència de les propostes escollides. Els habitants de Mieres encara tenen temps de votar els pressupostos fins al divendres al matí, i a la tarda s’anunciaràn quines han sigut les propostes guanyadores.