Mor un escalador a Beuda

Un escalador de 53 anys ha mort aquest dilluns a causa d’una aturada cardiorespiratòria. L’home havia  resultat ferit en desprendre’s una roca al Castellot de Beuda, a la zona del riu superior. Els Bombers han rebut l’alerta al matí de dilluns, prop de les 12 del migdia, i al lloc dels fets s’hi han desplaçat un helicòpter amb els efectius dels GRAE (Grup d’Actuacions Especials) dels Bombers de la Generalitat, una ambulància SEM i dues patrulles dels Mossos d’Esquadra.

L’home presentava ferides de caràcter greu a la cama, i en el moment en què  havia de ser traslladat al centre hospitalari, el ferit ha entrat en parada cardiorespiratòria. Els sanitaris del SEM li han practicat les maniobres de reanimació cardiopulmonar i quan l’han pogut estabilitzar l’han traslladat, en estat crític, a l’Hospital Josep Trueta de Girona. En arribar al centre hospitalari, però, ja havia perdut la vida, segons han informat a l’ACN fonts del Trueta.