Troben el cos sense vida de la dona desapareguda aquest diumenge a Sadernes

Agents dels Mossos d’Esquadra i dels Bombers de la Generalitat han trobat el cadàver de la dona de 43 anys que havia desaparegut aquest diumenge a Sadernes, a l’Alta Garrotxa. S’haurà d’esperar a dimarts per retirar el cos, per falta de llum.

Segons informen els Bombers, la dona estava d’acampada amb la seva parella a la zona de Sadernes, a Montagut. Van separar-se al matí i  l’home va alertar de la seva desaparició diumenge a dos quarts de sis de la tarda. Immediatament després de rebre l’avís, els serveis d’emergència van iniciar la recerca que s’ha aturat durant la nit i que s’ha tornat a reprendre aquest matí a primera hora. Un helicòpter, juntament amb 7 dotacions terrestres entre els quals hi ha el GRAE (Grup d’Actuacions Especials dels Bombers), la unitat canina i els Mossos són els efectius que han treballat en la recerca que ha conclòs aquest dilluns a la tarda en localitzar el cos sense vida de la dona sota una cinglera.