Els allotjaments turístics garrotxins registren una ocupació del 87% durant la Setmana Santa

Els allotjaments turístics de la Garrotxa ha registrat una ocupació del 87% durant aquesta Setmana Santa. És un increment d’un 2% respecte l’any passat, i un 7% més del que estava previst. El visitant tipus procedeix de Catalunya, de caire familiar, i ha passat dues nits a la Garrotxa.

La Garrotxa ha viscut una Setmana Santa positiva, pel que fa al nombre de visitants que ha acollit la comarca. Segons Turisme Garrotxa, s’ha registrat un 87% d’ocupació als diferents allotjaments comarcals, un 7% més del que s’havia previst en un principi. La xifra satisfà als responsables de l’ens turístic, que consideren que la campanya també s’ha vist afavorida per la climatologia.

Entre les dades registrades, es desprèn que els turistes d’aquests dies han vingut sobretot de Catalunya. Haurien passat dues nits en família en un allotjament de la comarca, sobretot en cases de turisme rural, que han ocupat un 95% de les seves places disponibles. Malgrat això, per Turisme Garrotxa l’objectiu marcat a la comarca no és créixer en nombre de visitants, sinó afavorir la seva satisfacció.

Entre les dades recollides aquests dies, també destaca el nombre d’atencions fetes per les diferents oficines de turisme municipals, que han atès a més de 4.000 visitants, sense tenir en compte les oficines que depenen del Parc Natural de la Zona Volcànica.