Ferran Carbonell interpreta el Cant de l’Àngel a l’església del Carme

L’església del Carme es va omplir el matí de diumenge per viure la missa de Pasqua del diumenge de resurrecció i el posterior Cant de l’Àngel. Per segon any consecutiu l’encarregat d’interpretar aquest cant ha estat el nen Ferran Carbonell.

El Cant de l’Angel és una tradició que ja fa anys que se celebra a Olot. L’església del Carme és l’encarregada de portar a terme aquest acte al final de la missa de Pasqua del diumenge. Però no fa massa temps aquesta celebració era encara més gran. S’ha passat de dues processons amb final a la plaça, a una solemne missa dins l’església.

El Cant de l’Àngel és interpretat cada any per un nen o una nena. Abans només ho feien nenes però des que Francesc Jordà és responsable de l’església també hi participen nens. L’encarregat del Cant d’enguany ha estat Ferran Carbonell, acompanyat del seu pare que tocava l’orgue, entonant el Regina Coeli.

x